Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KinderKerstViering in de Open Hof

KinderKerstViering in de Open Hof

Vanavond zal er in De Open Hof een KinderKerstViering worden gehouden. Kerst is een feest waarin we het verhaal uit de Bijbel over de geboorte van Jezus elk jaar vertellen en delen. Het Kerstfeest wordt nog mooier wanneer we met elkaar delen in wat we hebben en wat we beleven.

Delen is het thema dit jaar. Het Kerstverhaal wordt verteld en de bekende kerstliedjes worden gezongen.Ook mogen de kleinsten muziek maken. Deze KinderKerstViering is gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar. Iedereen is echter welkom! Aanvang 18.30 uur tot ongeveer 19.15 uur. Na afloop staat er warme chocolademelk en is er een kadootje voor de kinderen om te delen.

Wanneer?
24 december 2016 van 18.30 tot 19.15 uur
Organisator
Open Hof Kerk
681 38 09
Locatie:
Schildmanstraat 72
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.