Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefiet Bingo Boudewijn 'Afwachten is geen optie'

Benefiet Bingo Boudewijn 'Afwachten is geen optie'

Aandacht gevraagd voor de zieke Boudewijn de Vlaming. Hij strijdt al een paar jaar tegen een progressieve vorm van MS. Zijn enige hoop en kans op verbetering is een behandeling d.m.v. stamceltransplantatie in het buitenland. Hiervoor is veel geld nodig, namelijk Euro 65000,-. Zelf heeft hij het geld niet, maar gelukkig worden er acties georganiseerd en zijn er mensen die een donatie geven.

Benefiet BIngo
Vandaag vindt er een Benefiet Bingo voor Boudewijn plaats. Bingo is weer hip en niet alleen voor oude mensen. Wat is er leuker dan een ouderwets gezellig avondje uit met je vrienden, kans maken op mooie prijzen en tegelijkertijd het goede doel steunen?!

Cascade stelt belangeloos een zaal beschikbaar en er kan gebruik gemaakt worden van hun horeca. Er zijn leuke prijzen te winnen o.a. bioscoopkaarten, interieuraccessoires, een abonnement van het zwembad, wijn, yogalessen enz.

Aanmelden voor de Benefiet Bingo doet u via facebook.
Lees het hele verhaal van Boudewijn en wat u voor hem kunt doen op zijn website,

Wanneer?
28 december 2016 van 19.00 tot 23.00 uur
Organisator
Afwachten is geen optie
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.