Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmavond: Joy

Filmavond: Joy

In de kerstvakantie is er weer een Cascade filmavond. De Amerikaanse humoristische dramafilm over hoe je leven in een dag kan veranderen door de perfecte uitvinding op de markt te brengen wordt getoond. Met o.a. Jennifer Lawrence, Robert De Niro en Bradley Cooper.

Een film over het leven van Joy Mangano. Mangano (Jennifer Lawrence) is een bescheiden moeder van twee kinderen die van de een op de andere dag schatrijk wordt met opmerkelijke en eenvoudige uitvindingen zoals de “Miracle Mop” en de “Huggable Hangers”. Met haar optredens in teleshoppingzenders wordt ze een bekende persoonlijkheid en groeit ze uit tot een zeer succesvolle onderneemster in de Verenigde Staten.

De film duurt 124 minuten en bevat een pauze.

Bij de filmavond worden geen administratiekosten berekend. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald.
Kaarten zijn te reserveren via de website en kosten Euro 6,- p.p.

Wanneer?
28 december 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.