Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kids filmmiddag: Finding Dory (6+)

Kids filmmiddag: Finding Dory (6+)

In de kerstvakantie is er weer een Cascade kids filmmiddag. Kom met al je vrienden op woensdagmiddag 28 december om 15.00 uur naar Cultureel Centrum Cascade en beleef de avonturen van Dory in Finding Dory.

De hyperactieve Dory komt er achter dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee. De vergeetachtige blauwe vis werd op jonge leeftijd weer in de oceaan vrijgelaten, maar ze reist terug naar het instituut om haar ouders te vinden.

De film duurt 97 minuten en wordt Nederlands gesproken. Leeftijd: 6+. Bij de filmmiddagen rekent Cascade geen reserveringskosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Kaarten van Euro 4,50 p.p. zijn te bestellen via de website.

Alle kids die in december jarig zijn, mogen GRATIS naar deze film! Geef bij je reservering aan op welke dag je jarig bent en neem een legitimatie mee.

Wanneer?
28 december 2016 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.