Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Les Mills Gritâ„¢Strength bij WorkoutCentre Be You

Les Mills Gritâ„¢Strength bij WorkoutCentre Be You

Grit™Strength is ontwikkeld door Les Mills en maakt jou trainingsweek compleet! De intensieve 30 minuten training, is vanaf 07 April 2016 iedere donderdagavond te volgen van 19.00 – 19.30 uur bij WorkoutCentre Be You. Onder leiding van gediplomeerd instructeur Maurice de Veth en instructeur in opleiding Tim Roovers. Ben jij er klaar voor?!

Door het volgen van de Les Mills Grit™Strength lessen ben je in staat, jou sportniveau naar een  hoger level te tillen. Hou je van uitdaging, power en intensiviteit? Wil je aan jou kracht en uithoudingsvermogen werken? Dan is de Grit™Strength dé les voor jou.

Nog niet lid bij Krommeweg 6a? Schrijf je dan nu in voor een GRATIS en vrijblijvende proefles! Ervaar wat deze fantastische training voor jou kan doen!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Wanneer?
Van 7 april 2016 19.00 uur tot 1 januari 2017 19.30 uur
Organisator
WorkoutCentre Be You
078-6191767
info@workoutcentre.nl
Locatie:
Krommeweg 6a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.