Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieve ochtend over de IVN Schoolgidsencursus

Informatieve ochtend over de IVN Schoolgidsencursus

Leren hoe je schoolkinderen betrekt bij de natuur

De Bibliotheek is altijd dichtbij. Jezelf ontwikkelen en het delen van kennis zijn daarin belangrijk. Daarom kan men op woensdag 4 januari in Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht alles te weten komen over de IVN Schoolgidsencursus.

Het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid en ’t Weetpunt vertellen dan hoe het is om een Schoolgids te zijn. En vooral hoe je als bezoeker een Schoolgids kunt worden door middel van een cursus. Een IVN Schoolgids helpt een school in de buurt met het natuuronderwijs. En draagt er zo toe bij dat meer kinderen in contact komen met natuur.

Tijdens deze interactieve ochtend, van 10.30 – 12.00 uur, kan iedereen die geïnteresseerd is in de natuur en deze liefde over wil brengen aan kinderen aanschuiven.

De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is gewenst. Dit kan via www.debibliotheekaanzet.nl

Wanneer?
4 januari 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.