Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Coffee Drechtsteden - Workshop Ricardo Kok van Igmar

Open Coffee Drechtsteden - Workshop Ricardo Kok van Igmar

Vandaag is de volgende Open Coffee Drechtsteden. Je bent van harte welkom om van 9.00 – 11.00 uur te komen netwerken. Ook kun je meedoen aan de workshop ‘Motivatie’ die wordt gegeven door Ricardo Kok van Igmar. De toegang tot de netwerkbijeenkomst en deelname aan de workshop is kosteloos.

Programma
    9.00 uur: inloop
    9.30 uur: welkom en zeepkist
    9.45 – 11.00 uur: netwerken
    10.30 – 11.30 uur: workshop Ricardo Kok

Wil je deelnemen aan de workshop, stuur dan een email aan rkok@igmar.org
Opgeven voor de Netwerkbijeenkomst van Open Coffee kan via de website.

Wanneer?
5 januari 2017 van 09.00 tot 11.30 uur
Organisator
Open Coffee Drechtsteden
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.