Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start 2 thema-avonden Timemanagement

Start 2 thema-avonden Timemanagement

Meer baas over je eigen tijd!  Timemanagement: orde in de chaos.
In twee avonden,10 en 24 januari, gaat ds Piet van Veldhuizen met de deelnemers hun drukke leven in kaart brengen – om te ontdekken waar de druk zit en waar de ruimte te vinden is. Dat zal deels in de agenda zijn en deels in hoofd en hart.

Hoe ga je om met alles wat gebeuren moet en al die andere dingen die dan eigenlijk ook nog zouden moeten? Dat heeft te maken met het vinden van gezonde structuur, met ‘nee’ zeggen (en de vraag wanneer dat mag en wanneer dat niet kan), en met de vrijheid om niet de slaaf of het slachtoffer van je agenda te zijn, maar de drager van een levenstaak.

We gaan ook hulp zoeken bij de oude kloosterregels van Augustinus en Benedictus, en in de Bijbel. Daarbij blijft het programma licht en overzichtelijk en vooral ook heel praktisch – anders zou dit project al bij voorbaat mislukt zijn.

De twee avonden vormen samen een geheel. Het heeft weinig zin om slechts één van beide avonden mee te doen. Er is plaats voor 15 deelnemers. De avonden worden gehouden in De Open Hof, aanvang 20:00 uur.

U kunt zich aanmelden voor deze avonden door te mailen naar Ria Kool.

Wanneer?
10 januari 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ria Kool
riakool@xs4all.nl
Locatie:
in De Open Hof, Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.