Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start mini-cursus: Puur eten, hoe doe je dat?

Start mini-cursus: Puur eten, hoe doe je dat?

Waarschijnlijk heb je er al over gelezen: pure voeding. Momenteel is er veel aandacht voor een meer pure manier van eten. Geen pakjes en zakjes gebruiken, zelfs brood wordt bekritiseerd. Maar wat houdt dat dan in dat pure eten? En waarom zou je dat doen? Hoe kun je dit thuis toepassen? Kost het niet heel veel tijd en moeite? Op deze en meerdere vragen ga ik antwoord geven in de cursus ‘Puur eten’.

Je krijgt informatie, maar we gaan ook praktisch aan de slag. Welke opties zijn er voor bepaalde gerechten, hoe maak je een eetschema, hoe kun je geraffineerde suiker vervangen? Je neemt je eigen voeding onder de loep en leert waar je kunt verbeteren. Met de tips die je krijgt kun je meteen aan de slag en ik kan je alvast verklappen dat je gewoon naar de supermarkt kan voor je boodschappen en dat je echt niet veel tijd kwijt zult zijn. Dus wil jij leren hoe je suikervrij kunt eten, goed voor je lichaam kunt zorgen en vitaler kunt worden? Dan is deze cursus voor jou!

Docent:        Mevrouw Nouwen
Wanneer:    Op donderdagavond 12, 19 en 26 januari 2017 van 19.00 - 21.00 uur
Waar:           Hoofdlocatie (Tuinkamer)
Kosten:        Deze minicursus bestaande uit 3 lessen en kost € 42,-.

Aanmelden via de website

Wanneer?
12 januari 2017 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Bloei
Locatie:
in de tuinkamer, Gerard Alewijnsstraat 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.