Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Workshop dans (groep 1-2)

Start KunstKids - Workshop dans (groep 1-2)

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Vandaag begint de workshop dans voor kinderen uit groep 1-2. Deze cursus is iedere donderdag tussen 19-01-2017 en 09-02-2017 van 16:00 tot 17:00 uur.

Kan jij ook niet stilstaan als je muziek hoort? Kom dan gezellig meedoen met de workshop dans! Speciaal voor groep 1 -2, zijn er 4 lessen waar je heerlijk kan swingen. Tijdens de lessen leer je de basis van algemene dansvorming, maar het is vooral heel erg leuk!

Graag makkelijk zittende kleding en gymschoenen.

Inschrijven kan via de website.

Wanneer?
19 januari 2017 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Cbs De Tweestroom, Jan Wissenslaan 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.