Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Babbeltrucs (60+)

Babbeltrucs (60+)

We willen voorkomen dat mensen slachtoffer worden van babbeltrucs. Daarom organiseren we samen met de politie een bijeenkomst, waarin wijkagent Ton Brouw uitlegt hoe u zich tegen babbeltrucs kunt wapenen.

Babbeltrucs zijn smoesjes waarmee oplichters mensen proberen te beroven. De oplichters bellen bij u aan of benaderen u op straat en zeggen bijvoorbeeld dat ze van de bank zijn, of ze de meterstanden mogen opmeten, of ze een glas water mogen, of ze even uw telefoon mogen gebruiken...

Zo kunnen oplichters talloze onschuldige vragen stellen, maar als u instemt, roven ze uw geld en/of andere waardevolle bezittingen. Dit willen wij voorkomen en daarom organiseren we met de politie een voorlichtingsmiddag over babbeltrucs. Omdat vooral ouderen het slachtoffer zijn van babbeltrucs, is deze bijeenkomst voor hen bedoeld.

Dus bent u 60 jaar of ouder, kom dan vandaag naar het gemeentehuis. Ton Brouw, wijkagent van Oostendam-Kruiswiel, vertelt u daar dan alles over babbeltrucs, zodat u meer kunt doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt.

Thee en koffie staan donderdag 19 januari vanaf 13.45 uur voor u klaar! De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 16.00 uur.

Laat ons voor donderdag 12 januari weten dat u komt via email of 14 078.

Wanneer?
19 januari 2017 van 13.45 tot 16.00 uur
Organisator
Ambacht Veilig
melding@ambachtveilig.nl
Locatie:
in het gemeentehuis, Weteringsingel 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.