Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiedag nieuwe Jeugdspeelpark

Informatiedag nieuwe Jeugdspeelpark

Stichting Jeugdspeelpark·staat op 21 januari met een informatiestand bij Karwei om de ontwikkelingen rond het nieuwe Jeugdspeelpark toe te lichten. Ook is clown Bako van de partij en "Star" is ook aanwezig.

Kijk voor meer informatie en hoe u zou kunnen helpen op de website

Wanneer?
21 januari 2017 van 10.30 tot 14.00 uur
Organisator
Stichting Jeugdspeelpark
Locatie:
bij de Karwei, Noordeinde 200
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.