Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school: Breakdance

Hi5After school: Breakdance

HI5 organiseert diverse activiteiten voor kinderen uit groep 5 t/m 8.

Wil jij een keer proberen om te breakdancen? Kom dan deze woensdag meedoen! Tijdens de les leer je de beginselen van breakdance, iedereen kan dus aansluiten. Doe makkelijke kleren en sportschoenen aan. Er zijn 10 plekjes dus geef je van te voren op als je zeker wilt zijn dat je mee kan doen.

Uiteraard is er ook gewoon inloop van 14.00 - 17.00 uur.

Inschrijven kan via de website.

Wanneer?
1 februari 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.