Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Delen is vermenigvuldigen thema-avond

Delen is vermenigvuldigen thema-avond

Vanavond komt Heleen Polinder van de christelijke organisatie TEAR vertellen over hoe mensen in armoede haar leven veranderd hebben. Ze reist regelmatig voor Tear en weet uit ervaring dat we veel kunnen leren van christenen en kerken in armoede, juist in de praktijk van alledag. Daardoor is zij in haar eigen leven andere keuzes gaan maken. Haar huis staat open voor vluchtelingen van over de hele wereld en ze schrikt er niet voor terug om de straatkrantverkoper bij haar thuis uit te nodigen.

Tear is een organisatie met passie voor God en mensen. Zij geloven in de kracht van de lokale kerk in de strijd tegen armoede en onrecht.
Deze avond gaat over delen van onze overvloed, onze aandacht, ons leven met anderen die veel tekort komen in onze huidige maatschappij.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom!

Wanneer?
7 februari 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Open Hof Kerk
681 38 09
Locatie:
Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.