Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school: Valentijnskaarten maken

Hi5After school: Valentijnskaarten maken

HI5 organiseert diverse activiteiten voor kinderen uit groep 5 t/m 8.

De dag van de geheime liefde komt er weer aan... tijd voor een mooie zelfgemaakte kaart! Wij zorgen voor alle spullen, zodat jij een super mooie, lieve en orginele kaart kan maken. Je hoeft niet van te voren op te geven.

Uiteraard is er ook gewoon inloop van 14.00 - 17.00 uur.

Wanneer?
8 februari 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.