Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop: Ik wil erbij horen

Workshop: Ik wil erbij horen

We willen allemaal graag ergens bij horen. Bij een grote groep of een paar “vrienden”, daar is niks mis mee. Maar tot welke prijs wil je ergens bij horen? Soms wil je zo graag ergens bij horen dat je vergeet wie je zelf bent.  Dat is niet goed voor je eigen identiteit. Ben je liever populair of ben je liever slim?

In deze workshop leer je hoe je ergens bij kunt horen zonder over je eigen grenzen te gaan en je zelfrespect te behouden. Deze workshop is ook bijzonder geschikt voor jongeren.

Docent:        Mevrouw Van Genderen
Wanneer:    Dinsdag 14 februari 2017 van 19.00 - 22.00 uur
Waar:           Locatie Sophiastaete (Ontmoetingscentrum)
Kosten:        Deze workshop kost € 22,50

Inschrijven via de website.

Wanneer?
14 februari 2017 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Bloei
Locatie:
Druivengaarde 19
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.