Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school: Verbeter het record!

Hi5After school: Verbeter het record!

HI5 organiseert diverse activiteiten voor kinderen uit groep 5 t/m 8.

Ga jij de uitdaging aan? Bij Hi5After school zijn er verschillende soorten records die jij kan proberen te verbreken! Heb je zelf een leuk record wat je graag terug wilt zien; mail even naar wendy@hi5ambacht.nl

Uiteraard is er ook gewoon inloop van 14.00 - 17.00 uur.

Inschrijven kan via de website.

Wanneer?
15 februari 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.