Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiemarkt nieuwbouw De Louwert

Informatiemarkt nieuwbouw De Louwert

Op donderdag 23 februari van 18.00 tot 21.00 uur vindt een informatiemarkt nieuwbouw binnenzwembad De Louwert plaats in het gemeentehuis, Weteringsingel 1.

In 2016 zijn de voorbereidingen gestart voor de nieuwbouw van het binnenzwembad De Louwert en de renovatie van het bestaande buitenbad. Wij houden u graag op de hoogte van de komende ontwikkelingen en betrekken u graag bij het proces. Inmiddels zijn we zo ver dat we een concreet beeld kunnen schetsen van de locatie van het nieuwe binnenbad en hoe het proces er in de komende anderhalf jaar uit zal zien.

Informatiemarkt
Tijdens de informatiemarkt informeren wij u graag over de stedenbouwkundige visie, het te doorlopen proces van het bestemmingsplan, de communicatie die we hebben gevoerd met betrokkenen en het totale proces van begin tot realisatie. Ook zijn we benieuwd wat u ons mee kunt geven in dit proces. Hebt u ideeën, bedenkingen, suggesties? We horen ze graag en hopen op uw komst!

Ambacht nog mooier dankzij CAI-middelen
Door de verkoop van het kabelnetwerk heeft stichting CAI de beschikking gekregen over financiële middelen. De stichting wil dit geld inzetten voor voorzieningen (projecten) waar vrijwel alle inwoners van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht gebruik van kunnen maken. Het doel is om samen met inwoners en de gemeente, een impuls te geven aan de Ambachtse samenleving. Het project “Zwembad De Louwert”
hoort ook bij deze projecten. Wethouder Van der Giessen: “Wij zijn erg blij met de CAI-middelen die ter beschikking zijn gesteld. Zo wordt Ambacht de komende jaren nog mooier”.

Wanneer?
23 februari 2017 van 18.00 tot 21.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Weteringsingel 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.