Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Duyschot Concert: Gerard Verweij en Constance Sannier

Duyschot Concert: Gerard Verweij en Constance Sannier

Twee getalenteerde twintigers treden komende zaterdag op in een Duyschot Concert. Gerard Verweij en Constance Sannier brengen weken ten gehore van G. Muffat, G.F.Händel, An.van Noordt, Ph.E. Bach en .J.S. Bach. Op de website is een toelichting te vinden op de te spelen werken.

Constance Sannier (Frankrijk, 1995) studeerde fluit in Lyon tot 2014 en studeert nu in Rotterdam bij Juliee Hurel en Julie Moulin. Ze trad op met het orkest van Lyon, Malaga, Berlijn, speelde met musici van het Toulon Marine en de Marseille Opera, een Big Band in Berlijn en in een circus bedrijf “Penguins  Producons”.

Gerard Verweij (1992) werd geboren in Rotterdam. Aan het Rotterdams Conservatorium studeerde hij kerkmuziek en thans nog hoofdvak orgel bij Ben van Oosten en Bas de Vroome. Ook volgde hij lessen bij Aart Bergwerff en Hayo Boerema (improvisatie). In 2010 werd Gerard geselecteerd om deel te nemen aan de Young Talent Class van het Internationaal Orgelfestival Haarlem. In deze hoedanigheid ontving hij lessen van Lorenzo Ghielmi en Olivier Latry. Ook volgde hij masterclasses bij gerenommeerde musici als Marn Häselbock, Mateo Imbruno en Peter Planyavski. Op verschillende orgelconcoursen won hij prijzen. Gerard is actief als kerkmusicus en als begeleider van verschillende  koren. Hij concerteerde in o.a. Argentinië, Duitsland, de Verenigde Staten en Uruguay.

Bereikbaarheid Dorpskerk
In de periode dat het concert plaats vindt, is de kerk minder goed bereikbaar. Het plein aan de voorzijde van de kerk, waar ook de toegang is, wordt opnieuw ingericht. Dit kan tot enige overlast leiden.

Overige informatie op de website.

Wanneer?
25 februari 2017 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
Duyschot Concerten
Locatie:
Dorpskerk aan het Kerkplein 13
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.