Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie pastelschilderijen

Expositie pastelschilderijen

Door kinderen uit groep 6,7 en 8
Kinderen uit groep 6, 7 en 8 van verschillende scholen in Hendrik-Ido-Ambacht hebben zich creatief uitgeleefd. In samenwerking met Hi5 Ambacht hebben ze prachtige pastelschilderijen gemaakt. Uiteraard wil de Bibliotheek AanZet dat iederen van deze kunstwerken kan genieten. Daarom is er een in de ontmoetingsruimte van de bibliotheek een expositie ingericht. Kom gerust een kijkje nemen!

Praktische informatie
Datum: 14 februari t/m 28 februari
Tijd: tijdens openingsuren
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis

Wanneer?
Van 14 februari 2017 00.00 uur tot 28 februari 2017 00.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Bibliotheek, Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.