Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start: Muzikaal kindermenu

Start: Muzikaal kindermenu

Vandaag begint een nieuw muzikaal kindermenu:

  • Groep 1 van 14.30 tot 15.30 voor kinderen van 4 tot 6 jaar.
  • Groep 2 van 15.30 tot 16.30 voor kinderen van 7 tot 9 jaar.

De kosten zijn € 45,- voor 5 weken.
U kunt zich hiervoor inschrijven via info@ambachtsemuziekschool.nl

Voor diegenen die vergeten zijn wat het muzikaal kindermenu ook alweer inhoudt een kleine uitleg: Het muzikaal kindermenu is het laten kennismaken van jonge kinderen tussen de 4 en 9 jaar, in kleine groepen met verschillende muziekinstrumenten.

Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
8 maart 2017 van 14.30 tot 16.30 uur
Organisator
Ambachtse Muziekschool
info@ambachtsemuziekschool.nl
Locatie:
Hoge Kade 58 (Baxhuis)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.