Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cicerolezing: Sicilië

Cicerolezing: Sicilië

Sicilië
We maken een rondreis over het driehoekige eiland, Trinakria, of zoals het beter bekend is, Sicilië. Het is het eiland dat als kruispunt in de middellandse zee talloze veroveraars heeft zien langskomen en vele culturen bergt; van Grieken en Carthagers, Noormannen en Romeinen tot Spanjaarden en Italianen, van Archimedes en Hannibal tot Plato en Garibaldi, een reis boordevol cultuur en geschiedenis.

Docent: De heer Osseforth. Zie ook www.decicerocompagnie.nl
Wanneer: Donderdag 9 maart 2017 van 20.00 - 22.00 uur
Waar: Hoofdlocatie (Kerkzaal)
Kosten: De kosten per lezing bedragen € 18,50 p.p.

Inschrijven kan via de website

Wanneer?
9 maart 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Bloei
Locatie:
Gerard Alewijnsstraat 18
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.