Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Brandweermiddag (3 t/m 8 jaar)

Brandweermiddag (3 t/m 8 jaar)

Brandweermiddag inclusief de boekpresentatie van 'Lotus gaat bij de brandweer'

Op vrijdag 10 maart staat de Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht even helemaal in het teken van de brandweer. Inclusief brandweermateriaal, spelletjes en iets lekkers. Ook presenteert Linsey Balvert het boek Lotus gaat bij de brandweer. Dit prentenboek gaat over een beer die bij de brandweer gaat. Het is geschreven in samenwerking met brandweerman Jordy.

De middag is gratis toegankelijk en geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar

Praktische informatie
Datum: vrijdag 10 maart
Tijd: 15.00 - 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden kan bij de balie van de Bibliotheek of via internet

Wanneer?
10 maart 2017 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.