Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

36e HJS bridge drive

36e HJS bridge drive

Bridgeclub ’t Ambacht houdt vandaag haar 36e HJS drive in Cultureel Centrum Cascade. U kunt u nu inschrijven voor de HJS drive van bridgeclub ’t Ambacht via de website, waar u door in de linkerkolom te klikken op “Agenda” en dan naar de datum 11 maart te gaan het inschrijfformulier vindt.

Alle informatie vindt u in de flyer die u kunt zien door op dezelfde site in de linkerkolom te klikken op “Alle info over de 36e HJS drive op 11 maart”. U kunt ook bellen met Monir van Pieterson 06-46573649 of Nico Bakker 06-19418145.

Wanneer?
11 maart 2017 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
BC t Ambacht
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.