Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Huis bij de leerwerkbedrijven van St. Werkvisie De Hoop

Open Huis bij de leerwerkbedrijven van St. Werkvisie De Hoop

Woensdag 15 maart is er open Huis bij de leerwerkbedrijven van St. Werkvisie De Hoop, locatie Ambachtse Bedrijven

Een passende werkplek voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat is de missie van Werkvisie De Hoop. Zij biedt deelnemers een vangnet en springplank en stimuleert om naar vermogen actief te participeren aan de maatschappij. Deelnemers kunnen terecht voor dagbesteding, participatie, vrijwilligerswerk of een re-integratietraject naar een reguliere betaalde baan. Hoewel Werkvisie De Hoop vanuit een christelijke identiteit werkt, is iedereen er welkom. Op locatie Ambachtse Bedrijven doen ruim 150 deelnemers op diverse bruisende leerwerkbedrijven werkervaring op: De Hoop Brood en Banket, De Hoop Fietsenmakerij, De Hoop Groen, De Hoop Inpak, De Hoop Kringloop, De Hoop Maatwerk, De Hoop Meubelmakerij, De Hoop Print en Scan, De Hoop IJzersterk en De Hoop Zorgschepen. Naast deze bedrijven heeft Werkvisie De Hoop in Dordrecht nog De Hoop Bouw, -Drukkerij, - Facilitair en -Ontruimservice.

Inwoners van de regio kunnen zich tijdens het Open Huis laten informeren over de vele mogelijkheden van de organisatie, ook als opdrachtgever van werk. Er zijn tevens zelfgemaakte producten te koop. 14:00-16:30uur, Nijverheidsweg 46c, Hendrik-Ido-Ambacht, www.ambachtsebedrijven.nl.

Wanneer?
15 maart 2017 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
Ambachtse Bedrijven; werkvisie de Hoop
078 611 4 888
contact@werkvisiedehoop.nl
Locatie:
Nijverheidsweg 46c
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.