Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aquarel Demo Marco Boer

Aquarel Demo Marco Boer

Marco Boer (1973) uit Hendrik-Ido-Ambacht aquarelleert sinds 1997 en is vanaf dat moment ook niet meer gestopt met dit prachtige maar technisch moeilijke medium. Kenmerkend is zijn beperkte kleurpalet. Suggereren en de kunst van het weglaten is hem op het lijf geschreven. met minder woorden, meer zeggen. De noot die je niet speelt klinkt vaak het mooist. Marco won diverse prijzen met zijn aquarellen. Hij heeft vaak zowel solo als in groepsverband, in binnen- en buitenland geëxposeerd.

Marco is kaderlid van International Watersociety Holland. Hij werkt in opdracht voor zowel particulieren als voor bedrijven. Voor meer aquarellen van zijn hand en informatie zie www.watercolor.nl of Instagram> watercolour_aquarel.

De demo is gratis.

Wanneer?
18 maart 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Marco Boer en De Jong Foto Hobby Art
0786475592
info@dejong-foto-hobby-art.nl
Locatie:
Winkelcentrum De Schoof 20
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.