Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mindbalance en yoga in de Bibliotheek

Mindbalance en yoga in de Bibliotheek

Vanavond laten Sophia Manté-Essen van de Yogastudio en Suzanne van Assenbergh van Be2Point bezoekers kennismaken met mindbalance, yoga en meditatie. Zij leren deelnemers onder meer ontspanningsoefeningen en meditatietechnieken.

De avond duurt van 20.00 – 21.30 uur. In de pauze kan iedereen nog eens extra tot rust komen met een kop koffie of thee. En staat de expositie met schilderijen van Corrie de Graaf centraal. Toegang voor deze avond is €4,-, reserveren op de website of in de Bibliotheek is gewenst.

Wanneer?
21 maart 2017 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.