Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond: Inzicht in je puber (10+)

Informatieavond: Inzicht in je puber (10+)

Soms lijkt het wel alsof kinderen in de pubertijd impulsief, willekeurig en volledig onverklaarbaar handelen en reageren. Toch is dit in werkelijkheid niet zo. Veel handelingen en reacties zijn te verklaren door veranderingen in de hersenen en de, door de war geschopte, hormoonhuishouding. En ja, soms zijn ze ook gewoon vervelend, in een slechte bui of eigenwijs.

Maar ook al heeft het dit gedrag te maken met veranderingen, hoe ga je daar als ouder dan mee om?

Op deze informatie avond leg ik op een simpele, maar vooral ook luchtige manier uit hoe het puberbrein werkt en verklaar ik bepaalde gedragingen en reacties. Hierdoor krijgt u beter inzicht in uw puber en leert u sommige acties en reacties beter begrijpen. Bovendien ontvangt u tips en adviezen hoe met pubers om te gaan.
Zo ontstaat er een betere balans tussen wat u graag wilt bereiken zonder uit het oog te verliezen wat zij nu belangrijk vinden.

Tijdens en na afloop van de avond is er uitgebreid de gelegenheid voor het stellen van vragen.


Aanmelden: via de website
Wanneer: 22 maart, van 20.00 uur tot 21.00 uur
Waar:  Cultureel Centrum Cascade
Voor wie:  Iedereen die met pubers te maken heeft
Entree: Gratis

Wanneer?
22 maart 2017 van 20.00 tot 21.00 uur
Organisator
Topcoach Jongerencoaching / Vivenz Jongerenwerk Ambacht
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.