Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Stichting het Kunsthuis

Informatieavond Stichting het Kunsthuis

Vandaag organiseert stichting het Kunsthuis een informatieavond in Cultureel Centrum de Cascade. Tijdens deze avond geeft het bestuur uitleg over de betekenis van het Kunsthuis.

Peter Rensen van Movisie komt vertellen over het belang van empowerment en er zullen enkele ervaringsdeskundigen een toelichting geven over de toegevoegde waarde van een sociaal kunstcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht.

Er is gelegenheid om vragen te stellen en de avond wordt afgesloten door Floor van der Velde, wethouder Kunst en Cultuur.

Wanneer u interesse heeft om de informatieavond bij te wonen, is aanmelding geen voorwaarde, maar gezien de voorbereidingen zou het prettig zijn als u zich van te voren opgeeft via info@hetkunsthuis-hia.nl

Wanneer?
23 maart 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting het Kunsthuis
info@hetkunsthuis-hia.nl
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.