Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maak kennis met Tennis (vanaf groep 3)

Maak kennis met Tennis (vanaf groep 3)

Gratis tennisclinic bij tennisvereniging Hiaten voor alle kinderen vanaf groep 3.

Tennisvereniging Hiaten is een gezellige vereniging met ongeveer 700 leden. Je kunt hier het hele jaar door vrij spelen met andere jeugdleden en bovendien meedoen met de competitie en allerlei toernooitjes.

Je kunt vandaag lekker mee komen doen aan deze clinic! Misschien heb je deze week al een leuke tennisles gehad op school (groep 3 en 4) tijdens de schoolgym of krijg je die nog. Nu kan je deze leuke sport ook nog eens op de echte baan komen proberen! Maar ook voor de hogere klassen is dit de kans om eens lekker te komen tennissen!

Wil je meer informatie over Hiaten; Tijdens de clinic wordt er voor ouders/verzorgers meer informatie gegeven over de aanvullende lessen uit het pakket; "Maak kennis met tennis" en kom je ook meer te weten over de tennismogelijkheden bij Hiaten.

Inschrijven kan via de website.

Wanneer?
24 maart 2017 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.