Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zwangerschapsbeurs

Zwangerschapsbeurs

Vandaag is er een zwangerschapsbeurs bij Stichting Kinderopvang Hendrik-Ido-Ambacht.
Er zijn diverse stands met informatie over vanalles rondom zwangerschap en baby's.

Bedrijven met zwangerschaps- en/of babyproducten, zoals bijvoorbeeld: kraamzorg, sportief zwanger zijn, baby speelgoed, geboortekaartjes, babyverzorging, positie en babykleding, workshops als babymassage/babygebaren o.i.d. kunnen zich ook aanmelden. Stuur een email voor informatie.

Wanneer?
25 maart 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Kinderopvang Hendrik-Ido-Ambacht
avanleeuwen@kinderopvangambacht.nl
Locatie:
locatie IJdenhove, IJdenhove 236
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.