Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school: Gitaarles

Hi5After school: Gitaarles

HI5 organiseert diverse activiteiten voor kinderen uit groep 5 t/m 8. (Instuif voor kinderen van 8-13 jaar.)

Heb je altijd al een keer gitaar willen spelen, dan kan dat nu! Je kunt je opgeven voor een gitaarles van een half uur. Wees er snel bij want er zijn maar 10 plekjes. Je hoeft geen eigen gitaar mee te nemen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je wordt voor de les ingedeeld van 15.30 - 16.00 uur of van 16.00-16.30 uur.

Uiteraard is er ook gewoon inloop van 14.00 - 17.00 uur.

Inschrijven kan via de website.

Wanneer?
29 maart 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.