Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Plintposters maken Groep 6/7/8 (4 lessen)

KunstKids - Plintposters maken Groep 6/7/8 (4 lessen)

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is iedere dinsdag tussen 14-03-2017 en 04-04-2017 van 16:00 tot 17:00 uur.

Een plintposter is een eigen ontworpen poster met hieroverheen een gedicht of songtekst gedrukt. Tijdens de workshop ga je in het thema van 4/5 mei een eigen plintposter ontwerpen. De eerste les bestaat uit het schrijven van het gedicht/songtekst met behulp van een woordkunstenaar. De daaropvolgende lessen ga je samen met een docent fotografie/schilderen een prachtige poster ontwerpen.

Als je het leuk vind kan je plintposter gebruikt worden tijdens de herdenking op 4 mei en mag je je eigen songtekst/gedicht insturen voor de gedichtenwedstrijd.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 14 maart 2017 16.00 uur tot 4 april 2017 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Obs de Dukdalf, Jan Wissenslaan 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.