Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Workshop muziek ''Dromen'' Groep 1/2 (4 lessen)

KunstKids - Workshop muziek ''Dromen'' Groep 1/2 (4 lessen)

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is woensdag tussen 15-03-2017 en 05-04-2017 van 14:30 tot 15:30 uur.

Dromen en fantasie zijn twee onderwerpen waar kinderen uit groep 1-2 veel mee bezig zijn. Tijdens de workshop muziek ''Dromen'' gaan de kinderen aan de slag met verschillende kleine instrumenten en zang. De workshop is bedoelt om kennis te maken met verschillende vormen van muziek. Door de dromen en fantasieen van de kinderen te gebruiken wordt het een hele leuke en interactieve workshop!

Voor deze workshop wordt een eigen bijdrage gerekend van €14,-
U krijgt tijdens de eerste les een factuur mee naar huis.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 15 maart 2017 14.30 uur tot 5 april 2017 15.30 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Ambachtse Muziekschool, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.