Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Maak kennis met natuur groep 3/4 (4 lessen)

KunstKids - Maak kennis met natuur groep 3/4 (4 lessen)

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is iedere woensdag tussen 15-03-2017 en 05-04-2017 van 15:00 tot 16:00 uur.

Vind jij het ook heerlijk om in de natuur bezig te zijn en wil je graag wat meer leren hierover, geef je dan nu op! In H.I.Ambacht is meer natuur dan dat je misschien denkt...  In 4 weken tijd komen de volgende onderwerpen aanbod:
- Slakken
- Kriebelbeestjes
- Vogels
- Aan de waterkant
- Natuurtocht

Een actieve workshop voor kids die niet bang zijn om een beetje vies te worden! We verzamelen in OBS de Dukdalf, maar gaan zoveel mogelijk naar buiten. Zorg voor warme kleding die eventueel wat vies mag worden.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 15 maart 2017 15.00 uur tot 5 april 2017 16.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Obs de Dukdalf, Jan Wissenslaan 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.