Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Poppenkast spelen Groep 3/4 (4 lessen)

KunstKids - Poppenkast spelen Groep 3/4 (4 lessen)

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is iedere vrijdag tussen 17-03-2017 en 07-04-2017 van 15:00 tot 16:00 uur.

De wereld van de poppenkast is voor kinderen geweldig, helemaal als ze het zelf mogen doen! Het leren achter de kast zitten, het bewegen van de poppen en andere stemmetjes gebruiken is allemaal even leuk! Aan de hand van een spannend kinderboek maken de kinderen een prachtige poppenkastvoorstelling.

Het laatste half uur van de laatste les is een voorstelling in de bibliotheek, speciaal voor alle ouders/opa's, oma's en geintresseerden!

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 17 maart 2017 15.00 uur tot 7 april 2017 16.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
in de Bibliotheek, Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.