Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Proef trainen bij IFC (5 - 11 jaar)

Proef trainen bij IFC (5 - 11 jaar)

Kom lekker op proef trainen bij IFC!
Natuurlijk is er niets leuker dan lekker voetballen op jouw vrije woensdagmiddag. IFC geeft je de mogelijkheid om onder leiding van de hele goede trainers van Football Skills een middagje te komen trainen en spelen. Breng ook rustig je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Wanneer:  woensdag 10 mei
Waar: hoofdveld IFC
Hoe laat:  melden om 14.30 uur
Voor wie: jongens en meisjes van 5 tot 11 jaar
Wat kost het: helemaal niets!

Op deze middag wordt er trouwens ook nog een leuke film gemaakt door FC Social en het kan dus zo maar gebeuren dat jouw acties te zien zijn op Facebook of Youtube.

Wanneer?
10 mei 2017 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
IFC
info@ifc-ambacht.nl
Locatie:
Reeweg 75B
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.