Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De isla® pastilles Zinge! Open

De isla® pastilles Zinge! Open

Na maanden van hard werken staan op 14 mei 9 zanggroepen uit heel Nederland op het podium van Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht voor een te gekke wedstrijd. Iedere zanggroep, bestaande uit jongeren in de leeftijd van 7 tot 22 jaar, heeft tijdens deze wedstrijd 20 minuten podiumtijd om de jury te overtuigen.

Vandaag belooft een te gekke dag te worden voor zowel de deelnemers als het publiek. Deze dag wordt in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht De isla® pastilles Zinge! Open 2017 (#ZOI17) gehouden. Voor dit grootste jeugdzanggroepen festival van Nederland zijn, naast de twee oudste groepen van jeugdpopkoor Zinge!, 7 zangroepen door middel van videofragmenten geselecteerd. Samen gaan zij de competitie aan.

De jury (bestaande uit Samuel Leijten (B-Brave), choreograaf Nicholas 'Shaker' Singer en Hans Cassa) bepaalt welke groep zich aan het einde van de dag de beste mag noemen en wie er naar huis gaat met de bekers en waardecheques van 350, 250 of 150 euro aan workshops.
Daarnaast wordt de ZOI wisseltrofee uitgereikt. Deze is voor het opkomend talent; een groep die nog niet in de prijzen valt, maar, in welke vorm dan ook, potentie toont. Deze groep is automatisch verzekerd van plaatsing in de eerstvolgende Zinge! Open.

Let op:
Het aantal plaatsen in de zaal is beperkt. Het kan op sommige momenten en bjj sommige optredens voorkomen dat er meer toeschouwers zijn dan plaatsen in de zaal. U kunt dan in verband met de veiligheid de zaal niet in. Het toegangsbewijs geeft toegang tot het festival, maar geen garantie op een plaats in de theaterzaal. Het evenement is daarom ook wel steeds te volgen via live videoschermen buiten de zaal.


De isla® pastilles Zinge! Open 2017 duurt van 12.00 -17.30 uur en wordt georganiseerd door Jeugdkoorplan Nederland in samenwerking met stichting BALK in opdracht van jeugdpopkoor Zinge. Voor meer informatie over het festival of om kaarten te bestellen van Euro 12,50 pst. kijk op www.zingeopen.nl.

Wanneer?
14 mei 2017 van 12.00 tot 17.30 uur
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.