Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Waterscouting de Vikings (Groep 5-6)

Start KunstKids - Waterscouting de Vikings (Groep 5-6)

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Vandaag begint KunstKids - Waterscouting de Vikings Groep 5-6. Deze cursus is iedere woensdag tussen 17-05-2017 en 07-06-2017 van 16:00 tot 17:00 uur.

Ben jij gek op de natuur en op water? Dan is deze workshop van 4 weken echt iets voor jou! Met een roeiboot varen we over naar natuureiland de Galgenplaat in Hendrik-Ido-Ambacht, dit terrein bestaat uit bos en veel modder dus oude kleding en schoenen is een pré!

Tijdens de workshop komen de volgende onderdelen aanbod:
- Roeien in de boten en kano’s
- Pionieren (iets bouwen met knopen en palen)
- Kampvuur leren maken
- Spelletjes op ons bijzondere terrein.

Let op! Graag om 15:45 uur aanwezig zijn, voor de overvaart naar het eiland

Inschrijven kan via de website.

Wanneer?
17 mei 2017 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Waterscouting de Vikings, Veersedijk 293
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.