Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijbel, bier en burgers

Bijbel, bier en burgers

De Bijbel in Gewone Taal is de eerste Nederlandse Bijbelvertaling waarin ‘bier’ voorkomt. Tot 1 oktober van 2014 konden bijbellezers nog denken dat bier in Bijbelse tijden niet bestond. Nu is er dus de Bijbel in Gewone Taal, waarin bier één van de dranken is die in de Bijbel genoemd worden.

Waarom kan bier nu opeens wel en vroeger niet? Is het woord ‘bier’ gewoner dan een ander woord voor dezelfde drank? Het antwoord is eenvoudig: ‘bier’ is gewoon een betere vertaling.

Je leest het al! Genoeg om over door te praten, te drinken en te eten!

Iedereen vanaf 16 tot ongeveer 35 jaar is welkom.
Meld je aan via email i.v.m. de aankoop van burgers enz.

Wanneer?
21 mei 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Remco de Gelder
remcodegelder21@hotmail.com
Locatie:
Open Hof Kerk, Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.