Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Re-Flax en orkest Möschler

Optreden Re-Flax en orkest Möschler

Al ruim vijftien jaar is Vocal Popgroup Re-Flax een warm en hecht popkoor, dat eerst alleen in Hendrik-Ido-Ambacht bekend was, maar later ook daarbuiten. Zo verlegde Re-Flax afgelopen jaren voortdurend haar grenzen, bijvoorbeeld met een wervelend optreden op Koningsdag 2015.

Re-Flax covert immers nooit klakkeloos bekende en tijdloze nummers, maar geeft ze steeds een eigen twist; soms meeslepend, soms klein en intiem, soms hypermodern of juist nostalgisch. Altijd kiest Re-Flax  haar eigen stijl waarin ze haar geluid combineert met een unieke muzikale identiteit en grenzen wil verleggen.

Dat doet niet alleen Re-Flax, maar ook de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht verlegt haar grenzen voortdurend. Daarom heeft ze sinds 2003 een stedenband met de Duitse gemeente Bergen. Om al de grensverleggende ambities te concretiseren,  zal Re-Flax, samen met het Duitse accordeonorkest Möschler, een concert geven.

Möschler speelt subtiele, maar doortimmerde liedjes vol vrolijke nostalgie met soms verfijnde solo’s. Kortom, het wordt een vernieuwend nostalgisch muziekspektakel dat Bergen en Hendrik-Ido-Ambacht verbindt.

Datum: zaterdag 27 mei
Tijd: 20:15. Er is een pauze.
Locatie: Cultureel Centrum Cascade
Kosten: €12,50 inclusief koffie of thee bij binnenkomst te koop via de website

Wanneer?
27 mei 2017 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Re-Flax
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.