Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Energieconferentie Drechtsteden

Energieconferentie Drechtsteden

In 2050 willen de Drechtsteden energieneutraal zijn. Dat kan door minder energie te gebruiken en alle energie die dan nog nodig is duurzaam op te wekken. Daardoor wordt onze leefomgeving schoner, zijn we minder afhankelijk van derden en blijft het geld dat we uitgeven aan energie veel meer in de regio.

Om die redenen werken de gemeenten, met betrokken burgers, bedrijven, industrie, corporaties, de netbeheerder, de omgevingsdienst en andere partijen in de regio aan een Energiestrategie. Dat doen we in nauw overleg met de provincie Zuid-Holland, Waterschappen en het Rijk. De strategie stippelt de route uit hoe we voor 2050 energieneutraal kunnen worden. En dat vraagt ook vandaag al om besluiten en actie.

Kom naar de conferentie!
Bent u als inwoner, bedrijf of organisatie betrokken bij duurzaamheidsprojecten of op andere wijze bezig met dit onderwerp? Kom dan op woensdag  7 juni 2017 naar de energieconferentie in theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.  Er zijn sprekers en workshops. Denk en doe mee met de toekomst van onze regio! De conferentie wordt geopend door wethouder Jacqueline van Dongen en afgesloten door wethouder Rik van der Linden.

Zie voor meer informatie de PDF-bestanduitnodiging op de website en meld u aan voor de conferentie op 7 juni 2017 door een mail te sturen aan bureau@drechtsteden.nl

Wanneer?
7 juni 2017 van 17.00 tot 21.30 uur
Organisator
Drechtsteden
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.