Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kids & Koffie: Ontwikkelingsgericht spelen

Kids & Koffie: Ontwikkelingsgericht spelen

Op woensdag 7 juni is het weer tijd voor een editie van Kids & Koffie in Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht. Van 10.00 – 11.00 uur komen ouders met kleintjes van 0 – 4 jaar alles te weten over ontwikkelingsgericht spelen. Dit is namelijk niet alleen heel leuk, maar ook erg belangrijk voor een kind. Bezoekers krijgen antwoord op vragen als: ‘Welk speelgoed past bij de ontwikkeling van mijn kind?’, ‘Waar wordt mijn kind blij van?’ en ‘welke interesses en vaardigheden passen bij welke leeftijd?’. Nieuwsgierig? Kom gerust langs en de kleintjes mogen ook mee! De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekaanzet.nl.

In het kort
Wat : Kids & Koffie
Wanneer : woensdag 7 juni, 10.00 – 11.00 uur
Waar : Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang : gratis
Voor wie : ouders met kindjes van 0-4 jaar

Wanneer?
7 juni 2017 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.