Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom kijken in de Petrakerk

Kom kijken in de Petrakerk

Altijd al de Petrakerk van binnen willen zien?
Dat kan op donderdagavond 8 juni. De +16 en +19 jeugdvereniging van de Petrakerk organiseert deze avond. Zij nodigen iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen in de kerk, onder het genot van een hapje en een drankje.

“Je mag zomaar even binnenlopen en de kerk komen bekijken”,
" Wij willen graag iets vertellen over wie wij zijn en wat wij doen ".

Daarom organiseren ze deze open avond in de Petrakerk. Er is gelegenheid om de kerk te bezichtigen, rond te kijken en een praatje te maken met leden van de jeugdvereniging. Daarnaast bieden ze iedereen een hapje en een drankje aan. Zij zouden het erg leuk vinden om veel Ambachters te ontmoeten! De kerk is open vanaf 19:00 uur.

Wanneer?
8 juni 2017 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Jeugdvereniging van de Petrakerk
Locatie:
Petrakerk, Kerkstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.