Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

2e Gezond- en fitheidsdag

2e Gezond- en fitheidsdag

Op zaterdag 10 juni 2017 zal de 2e gezond- en fitheidsdag plaatsvinden. Deze dag staat in het teken van bewegen en gezondheid voor de senioren in Hendrik Ido Ambacht.

Er zullen verschillende sportverenigingen aanwezig zijn om de sportactiviteiten die zij voor de senioren aanbieden te promoten. Ook zullen er demonstraties gegeven worden en is er ruimte voor workshops. Dit jaar is ook Olga Commandeur aanwezig (bekend van het tv programma Nederland in Beweging) met een workshop en meet en greet.

De professionele zorgverleners geven de senioren informatie betreffende de gezondheid of bieden hun diensten aan tijdens deze dag.

Wanneer?
10 juni 2017 van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.