Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerconcert Vocal Heart Popgroep

Zomerconcert Vocal Heart Popgroep

Vandaag geeft Vocal Heart Popgroep een zomerconcert in Cultureel Centrum Cascade. Na het vieren van het 5 jarig bestaan vorig jaar mei vonden ze het tijd om het grootser aan te pakken. Het thema is zomer en we zingen verschillend repertoire uit bekende musicals, mooie popsongs en Nederlandstalige muziek.

U bent van harte welkom naar het concert te komen luisteren. Kaarten à € 7,50 kunnen besteld worden via het emailadres o.v.v. zomerconcert. De entree is, inclusief 1 consumptie.

De deuren openen om 13.00 uur. Het concert begint om 13.30 uur en zal om 16.00 uur afgelopen zijn. Vooraf aan de voorstelling en in de pauze kunt u in de foyer van het theater terecht voor een kopje koffie, thee of diverse drankjes.

Wanneer?
11 juni 2017 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Vocal Heart Popgroep
zanggroepvocalheart@gmail.com
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.