Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop: Het nieuwe vliegen

Workshop: Het nieuwe vliegen

Klassieke vouwvliegtuigen maken we beter, sneller en verder!
Het klassieke vouwvliegtuigje, maar dan anders. Dát gaan we vandaag maken tijdens deze gave workshop met LexLab. Wat kan er beter? Hoe wordt het vliegtuigje bijvoorbeeld sneller? Dit gaan we met elkaar onderzoeken. En de vliegtuigen mogen natuurlijk mee naar huis. Oh en we gaan ook nog een heuse raket afschieten in het park tegenover de Bibliotheek. Kom jij ook?
Deze workshop is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Praktische informatie
Datum: woensdag 14 juni
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Toegang: €2,50 | aanmelden kan bij de balie of via de website

Wanneer?
14 juni 2017 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.