Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Startersdag - Alles over het starten van een onderneming

Startersdag - Alles over het starten van een onderneming

Op donderdag 15 juni organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Rabobanken Drechtsteden en Merwestroom een gratis Startersdag. Deze bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

Waarom een startersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals financieel advies, ondernemersplan, klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding en rechtsvormen.

Afwisselend programma
De startersmarkt bestaat uit meerdere landelijke en regionale kennispartners en dit wordt afgewisseld met kennissessies in de vorm van presentaties, workshops en masterclasses. Afsluitend vindt er een netwerkborrel plaats.

Aanmelden
De startersdag is op donderdag 15 juni bij Cultureel Centrum Cascade te Hendrik- Ido-Ambacht. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een optioneel broodjesbuffet. Het officiële programma start om 18.45 uur. Deelnemen aan de startersdag is geheel gratis, de kosten voor het broodjesbuffet bedragen € 9,50 per persoon. Aanmelden kan via www.startersdagen.com/Drechtsteden2017. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.

Wanneer?
15 juni 2017 van 18.45 tot 22.45 uur
Organisator
Startersdagen.com in samenwerking met Rabobanken Drechtsteden en Merwestroom
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.