Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing: The lost generation tweeduizend jaar geleden

The lost generation tweeduizend jaar geleden. (the sixties in de eerste eeuw voor Christus)
Aan de hand van een aantal schrijvers uit de eerste eeuw voor Christus wordt een beeld geschetst van een wereld die meer op de onze lijkt dan we misschien ooit dachten. Van de “angry young man” Catullus en zijn gedichten over zijn dramatische relatie met Lesbia, via de gouden glans van de megaster Ovidius, zijn metamorphoses als extreme make-overs avant la lettre en zijn klaagzang “Multa tuli..” naar Horatius die ons allen aanspoort “de dag te plukken”.

Kosten: € 12,00 p.p. incl. koffie/thee.

Voor meer informatie en opgave, zie de website.

Wanneer?
19 juni 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Cicero Compagnie
Locatie:
in de vergaderzaal van de Nicolaaskerk Weteringsingel 48b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.