Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Slag van Ambacht

Slag van Ambacht

Vandaag vindt de 53e editie van de Slag van Ambacht plaats. Ook nu vinden de wedstrijden plaats op en rondom de voormalige boerderij aan de Reeweg. De start en finishlocatie is  t.o. het sportpark Schildman.

Om 17.00 rijdt de jeugd zijn Fietsen van Ambacht Dikke Bandenrace gevolgd door de sportklasse die om 18.15 vertrekken voor hun wedstrijd over 40 kilometer. Het hoofdprogramma is de wedstrijd voor Elite/beloften/amateurs over 90 kilometer. De start van de Elite/beloften/amateurs is om 19.30 uur.

Alle informatie vindt u op de website

Wanneer?
6 juli 2017 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
t.o. het sportpark Schildman
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.